• Svenska
GilleKockarna
  • Start
  • Kalender
  • Recept
  • Kontakt
  • Foton
  • Gillebladet
  • Bli medlem

24.2.2016 besökte 14 Gillekockar Arvo Kokkonen Seafood

På menyn stod

  • Lax 38°C med isfänkål och svart olivolja,
  • Ostron på tre sätt; Naturell, Rockefeller och med rödlöksvinägrett,
  • Rödspätta med jordärtskockor
  • Moules Marinière

Recept (länk till Arvo Kokkonens hemsidor)

Vi började med att flå rödspättor
Rödspättor!
Koncentration
Rödspättor!
Vi började med att flå rödspättor
Rödspättor!
Koncentration
Rödspättor!
Rödspättor!
Tapio Saarinen höll ett vakande öga på flåendet
Försäljningschef Markus Hännikäinen går igenom kvällens råvaror
Undervisning i den ädla konsten att öppna ostron
Rödspättor!
Tapio Saarinen höll ett vakande öga på flåendet
Försäljningschef Markus Hännikäinen går igenom kvällens råvaror
Undervisning i den ädla konsten att öppna ostron
Så skall det se ut!
Musselöppnargille (ny klubb inom Handelsgillet?)
Finns där något?
Havets frukter
Så skall det se ut!
Musselöppnargille (ny klubb inom Handelsgillet?)
Finns där något?
Havets frukter
GK nya ordförande Fridrik ser litet fundersam ut
Aktiviteten på topp
Fräsa, fräsa!
Steka, steka!
GK nya ordförande Fridrik ser litet fundersam ut
Aktiviteten på topp
Fräsa, fräsa!
Steka, steka!
Rödspätta på G
Mera aktivitet
Lax 38°C Sous Vide prövades också
Slutresultatet
Rödspätta på G
Mera aktivitet
Lax 38°C Sous Vide prövades också
Slutresultatet
Ostron Rockefeller
Ostron på tre sätt, Naturell, Rockefeller och med rödlöksvinaigrette
Rödspätta med ugnsstekta jordärtskockor
Moules Marinière
Ostron Rockefeller
Ostron på tre sätt, Naturell, Rockefeller och med rödlöksvinaigrette
Rödspätta med ugnsstekta jordärtskockor
Moules Marinière
Handelsgillet i Helsingfors